Zašto odabrati upravo nas?

Bok, ja sam Tin Majetić, dizajner i foto/video producent. Uvidio sam priliku da stvaram i radim ono što volim te da sa svojim vještinama i znanjem pomognem ostvariti snove brojnim klijentima. Zato sam u ljeto 2020. otvorio vlastitu brend-agenciju Majestic Tin.

Nudimo kompletan paket veličanstvenih usluga po mjeri svakog čovjeka. Bilo to fotografiranje hrane ili kreiranje kompleksnih web platformi, uvijek se trudimo pružiti usluge koje zaslužujete i koje će vam donijeti radost, zadovoljstvo ili uspjeh u poslovnom pothvatu.

Mi smo tu da saslušamo i razumijemo Vaše poslovne probleme i zahtjeve te da vam ponudimo prava rješenja. Majestic Tin je agencija koja vjeruje u svoje klijente i kojoj je stalo do njihovog uspjeha. Cilj nam je unaprijediti i pozitivno utjecati na poslovanje naših klijenata. Oni za nas nisu samo brojevi, želja nam je ostvariti tople i dugotrajne odnose s ljudima.

Također, jako nam je stalo do naših zaposlenika i partnera. Najvažnije nam je da se naši zaposlenici osjećaju sretno i zadovoljno na radnom mjestu te da im omogućimo najbolje radne uvjete.

Misija nam je pomoći zajednici kroz ostvarivanje njihovih projekata, snova i ideja te zapošljavati divne, kreativne ljude i rasti kao kolektiv.

Veličanstveni pozdrav, direktor

Tin Majetić potpis